Hellu!
Idag så har jag levlat min nya häst, så nu är han i level 11. Sen har jag även levlat Dagge. Såg att han var halvvägs till level 15, så gjorde alla banor som var kvar. Det slutade med att jag gjort ALLA banor, och att Dagge hade 20 xp till level 15. Why?! Så nu måste jag vänta tills imorrn för att han ska bli klar.
Men, detta inlägget heter faktiskt en episk dag. Så vad var det episka? Jo, jag gillar inte att tävla i championat, men jag tänkte ändå att jag skulle testa min nya häst (en Quarterhäst) och se vad han gick för. Som sagt, han är i level 11. Så jag kör JorvikStallets championat, och slutar på en ANDRA plats?! Han är i level 11? Iaf så är han definitivt min nya championathäst. Han är även min favorit för tillfället!
Vackra Raven. Infon om honom kommer snart!

BTW – Har ni sett att bloggen bytt utseende? Bilden är redigerad av MIG, ser jag den hos någon annan blir jag INTE glad!