Juste. Jag har ju en blogg.
Detta var min tanke imorse. Ska försöka komma igång och blogga en gång om dagen nu när jag har sommarlov, och tid. Men jag kan inte lova något!

Idag har jag levlat min nya fjording och gjort dagliga. Detta slutade med att min fjording nu är i level 7 och alla tävlingar är gjorda.
När jag levlade så stoppade en tjej mig och frågade om jag skulle vara med på reklamen. Vilken reklam? Jo, jag fick reda på att Star Stable skulle filma en reklam klockan 14:00 och att man skulle vara i Steves paddock då. Jag trodde inte på henne. Men efter att jag frågat runt lite i global visade det sig att jo, detta stämde ju. Men då var klockan 10:00 och det vart hela 4 timmar tills dess. Vad ska jag göra nu? Jag hände med en kompis, och vi spekulerade om vad som skulle hända i Dinodalen i framtida uppdateringar. Detta slutade med att vi red till Isendell och var kanske inte helt seriösa om ishäxan. Sen var hon tvungen och levla, och jag tog en tur i Dinodalen själv. Fick några väldigt fina bilder därifrån.

Klockan är 13:30! Jag loggar in, vill ju inte missa reklaminspelningen. Sticker till Steves och ställer mig tillsammans med några vänner, både från klubben och utanför. Vi pratar och klockan går väldigt snabbt. Star Stable streamade på twitch samtidigt, och vi skulle rida till Landon. Det spammades i Säg-chatten och det dröjde inte länge förrens alla fick Nätverksfel. Star Stable filmade vidare, det spammades vidare i Säg och alla fick Nätverksfel igen. När Star Stable hade filmat klart hade alla fått 4 nätverksfel (!!!) och Game Master Elenor hade fått säga till ganska många gånger.
Men detta var iallafall min dag x)
Sista bilden:
Såg att det var folk som rollade/lekte veterinär, tyckte detta var lite roligt så tog en smygbild 🙂