…som hävdar att Morganhästen är lika hög som Quartern.
Detta stämmer faktiskt inte! Morganhästen är faktiskt högre, med ståtligare hals och längre kropp.
Ser ni? Och nej, det gör ingen skillnad att jag sitter på hästen. Annars hade Lillen hängt med huvudet och det blir inte rättvist jämfört.
Så här har ni beviset!
Och för alla er som klagar på att sso-teamet inte byter kroppsform på de nya hästarna. Det kan ju vara så att de måste ha den kroppsformen för att de nya animationerna ska fungera och se bra ut. Självklart kan ju jag inte säga detta helt säkert, men jag skulle tro att det är så.
Så snälla, sluta klaga. Jag tycker personligen att teamet har gjort stor förbättring på både grafik, kroppsform på hästarna och animationer.
Men självklart får ni framföra er åsikt! Försök bara att göra det på ett snyggt sätt istället för att gnälla.

Kände bara att jag ville få det ur mig.