Mycket åsikstinlägg just nu, men det får ni stå ut med!

Att vara känd.
På sso finns det något som kallas för att vara “känd”. Men vad är känd egentligen? Hur kan man vara känd på ett spel? Varför finns det ens? Det vi alla måste tänka på är att alla är vanliga människor. Även om en viss person kanske har en stor blogg. Eller en känd youtubekanal. Eller äger en “känd” klubb. We’re all the same.
Förresten, detta med klubbar. Har inte det blivit lite för desperat på sso? ALLA strävar efter att ha en stor och “känd” klubb. De klubbar jag varit med i har inte varit särskilt stora. Men de har haft en gemenskap. Är inte det viktigast?
Men om du nu vill ha en stor klubb då. Mitt tips till er: Jobba för det!
Genom att bara bjuda in folk skapar du kanske en stor klubb, men den är förmodligen inte långvarig. Genom att istället jobba för det skapar du förmodligen en större klubb med gemenskap. Och till sist kanske just din klubb blir “känd”! Och du kan känna dig stolt för det, för du har jobbat för det.

Så, vill du vara “känd”, men utan vänner? Utan en gemenskap i din klubb? Utan att känna dig stolt för det? Utan att ha en ensam stund, för att alla följer efter dig? Att alltid ha din vänlista fylld av människor som du inte känner?
Är detta verkligen något att sträva efter?