Vi hade matteprov idag.
Jag försöker ju att behålla mitt A i matte, vilket inte är så lätt just nu. Vi är inne på ett… komplicerat område som tar ett tag att lära sig. Och nej, det är inte PI och ekvationer eller något sådant. Men det är svårt eftersom att vi aldrig räknat något liknande förut.
Provet gick bra iaf. Jag vet inte hur jag ska säga att det gick? (Jag drog precis ihop det och gick så att det blev dick, oops) Det gick väl okej? Våra prov är alltid utformade genom att man först har ett antal frågor som ligger på E till C nivå, sedan är det två kluringar i slutet på A nivå. Det första talen gick som smort! Men sedan, det fruktade KLURINGARNA. Dem heter inte bara kluringar, utan det är THE kluringar. JAG HATAR DEM!
Jag satt kanske i en halvtimme med den första, och var riktigt arg. Sedan kom jag på hur man skulle göra och löste det. Sedan var det nästa kluring! Usch, säger jag bara. Usch. Även här satt jag ett bra tag med ett tal som jag inte fattade hur jag skulle lösa, tills jag insåg att jag var dum i huvudet och löste hela kluringen på typ tio min. Jag skrev en uträkning och ett svar som lät rimligt, sedan får vi se hur det går.

Men nu måste jag gå och äta middag, see yah!